Nellemann Leasings mest populære SUV’er i 2017

top-tre-suv-biler

2017 er allerede godt i gang, og vi kan allerede nu se, at SUV’er forbliver en populær biltype hos vores leasingkunder. Vi får flere og flere henvendelser på firehjulstrækkere, og hos os er SUV’erne også en klart topscore blandt vores kunder.

SUV’er udgør 75% af vores hjemtagelser

Hos Nellemann Leasing har vi kigget på de mest populære leasing biler, i første halvår af 2017. Ud af vores otte mest hjemhentede modeller er hele 75% SUV’er. Det er specielt tyske luksus SUV’er, som kunderne gerne vil have hjem i garagen. Den mest hjemhentede model er BMW’s store X5.

Det er ikke kun BMW’s SUV’er, danskerne gerne vil have. Både Audis Q5 og Q7 ligger lige efter i efterspørgsel. Lidt længere nede af listen er både Mercedes ML serie, GL serie og Porsches Cayenne at finde.

Vores top 3

Nummer 1: BMW X5

Vores mest populære SUV – forbliver populær!

BMW X5 står stadig øverst, når vores kunder vælger SUV. Både den tidlige X5 model og den faceliftet model fra 2013 har godt fat i de danske leasingkunder, hvilket har sikret den første pladsen ved vores halvårsopgørelse.

BMWs SUV er både rummelig, har pænt udseende og er utrolig komfortabel hvilket gør den til et hit blandt vores leasingkunderne. Der er mange gode eksemplarer at finde i Tyskland med fornuftige udstyrsniveauer og kilometertal. Der er derfor gode muligheder for vores kunder at finde et eksemplar, som er lige deres stil.

Vi forudser at BMW X5 vil forblive en af de mest fortrukne SUV’er. Vi har altid et par eksemplarer på vores hjemmeside, og hvis man søger en specielt udstyrskombination eller farve er man velkommen til at rette henvendelse. Så finder vi det rette eksemplar.

Nummer 2 og 3: Audi Q7 & Q5

På en delt andenplads har vi Audis Q7 og Q5.

Audi er tæt med i kampen om den mest populære SUV hos Nellemann Leasing. Både Audis store og mellem SUV er populære alternativer til BMW X5.

Begge biler er blevet faceliftet i henholdsvis 2011 og 2012. De har begge fået LED-lys og et skarpere udtryk samt nye motorvarianter. I 2013 kom lanceringen af den sportslige SQ5, som næsten står for størstedelen af de leasede Q5’er hos Nellemann Leasing.

Sjov og ballade pakket ind i en praktisk og elegant bil, kunne man forestille sig var et af argumenterne for at vælge Audis performance SUV. SQ5 har fået Audis lækre bi turbo 3.0tdi V6 under hjelmen, som leverer 313 HK vha. Quattro firehjulstrækket til vejen.

Er du mere interesseret i SUV’er eller andre typer biler, kan du se mange flere leasingtilbud på Nellemannleasing.dk