Derfor skal du have videoovervågning i din butik

Butikssikring

Lider din butik af svind i forbindelse med tyveri? Tilbage i 2014, blev der anmeldt over 23.000 butikstyverier, hvilket giver udtryk for at det er et omfattende problem. I denne artikel vil det blive udpenslet, hvorfor det kan være en god ide at installere videoovervågning i butikken.

Hvordan fungerer videoovervågning?

Som regel består et overvågningssystem af et x-antal overvågningskameraer, skærme hvorpå overvågningen ses samt harddiske til lagring af optagelser.

Du kan ligeledes streame overvågningen direkte på din smartphone eller tablet, samt din bærbare computer. Det betyder, at du kan se overvågningen, selv når du ikke befinder dig i butikken.

 

Få et produkt, som opfylder dine behov

Der findes et bredt udvalg af kameraløsninger, i forskellige prisklasser, som passer til dit behov.

Du kan eksempelvis vælge at få et kablet overvågningssystem. Fordelen er, at kameraerne ikke kører på batteri og dermed kræver de ikke den store vedligeholdelse. Ydermere får du et bulletproof signal. Ulempen er at kameraerne kan afbrydes ved at klippe kablet over.

Det væsentlige incitament for at vælge en trådløs løsning, er at det er svære for en potentiel tyv at afbryde kameraet. Det er muligt at få strømbesparende overvågning, som kun aktiveres når der er bevægelse.

 

Hvorfor vælger man videoovervågning?

#1 – Høj signalværdi

At videoovervågning har en høj signalværdi, skal forstås på den måde, at bare det at kameraerne er synlige, eller man skiltre med overvågning, kan forhindre tyveri.

#2 – Skaber tryghed

Når din butik er videoovervåget, vil dine kunder i højere grad føle sig trygge. Dermed undgår du at miste kunder, på for ringe sikkerhed, tværtimod skaber du forudsætningerne for lokke flere kunder til.

#3 – Kan fremme en potentiel efterforskning

Er du så uheldig, at blive udsat for tyveri/røveri, vil videoovervågning være en kæmpe hjælp når det kommer til politiets efterforskning. Det øger chancerne gevaldigt for at fælde vedkommende.
Dermed kan det konkluderes, at videoovervågning er en god investering.