Spar penge på stole og kontormøbler

Brugte stole

Er du iværksætter, eller har du planer om at starte en virksomhed op? Så vil der garanteret blive brug for et kontormiljø til at kunne administrere det hele fra. Har man ikke den største start kapital kan du derfor overveje at investere i brugte stole eller kontormøbler til at få sat et professionelt miljø op.

Hos firmaer som Kontorzonen.dk kan du købe mange forskellige stole til virksomheden. Blandt udvalget kan der findes:

  • Nye stole
  • Brugte stole
  • Demonstrations kontorstole
  • Nye og brugte konferencestole

Som virksomhed er det vigtigt at have ordentlige stole og arbejdsmiljø for medarbejderne. Gennem en lang arbejdsdag kan en god eller dårlig stol have enorm indflydelse på kvaliteten af det leverede arbejde, og man bør derfor se sig om efter nogle gode stole. Hos virksomheder som Kontorzonen.dk kan man netop finde den gode kvalitet som det kræves af en stol.

Brugte stole af kvalitet

Kontorzonen.dk kan tilbyde mange forskellige stole, som alle er af god kvalitet. Men hvordan kan man være så sikker på, at kvaliteten er i top? Det skyldes hvorfra Kontorzonen får sine mange brugte stole fra. Når små eller store virksomheder går konkurs, som f.eks. kontorhoteller, så tilbyder Kontorzonen at købe de mange kontorartikler, som ellers står til udsmidning.

Stole der er købt af virksomheder kan i høj grad forventes at være i god stand, da gode stole er en nødvendighed for de mange ansatte der skal drive forretningen.

Selvom stolene er brugte, kan der stadigvæk forventes god kvalitet til pengene. De fleste stole af høj kvalitet kan holde i op til mange år, og det bliver derfor altid vurderet hvilken stand de købte stole er i, samt hvor lang tid de vil kunne holde igen. Det er således kun stole i forsvarlig stand der bliver købt ind, for at kunne sælges til din virksomhed.

Nye stole

Brugte stole kan købes utrolig billigt og kan derfor være en stor besparelser for virksomheder som er ved at opstarte og etablere et kontormiljø. Hos Kontorzonen.dk kan der dog også købes nye stole til langt billigere pris end originalprisen. Dette skyldes, at når mange virksomheder lukker ned tilbyder de ofte at sælge nogle af de nyeste stole med, sammen med mange af de gamle. På den måde kan du som virksomhed også spare penge på nogle af de nyeste stole på markedet, i stedet for at skulle ud og investere mange ressourcer i normale butikker.