Godt nyt til fitness-freaks

fitness freak

Går du meget op i kost og træning? Er du typen, der går i panik, hvis du misser en tur i Fitness World eller indtager 100 kalorier for meget? Du går måske med en idé om, hvor meget du skal træne og hvor meget du må indtage, men vidste du, at der rent faktisk er specialiserede redskaber til dette formål? Digitalvægten tilbyder et komplet udvalg til “mål og vej, ting og dig”.

Fitnessbølgen spreder sig fortsat

Kost, træning og ernæring har aldrig været vigtigere end nu. Flere og flere af os stræber efter den perfekte krop. Til det formål er vi topfokuserede på, hvad vi spiser og hvor ofte vi træner. Det er blevet en trend at være sund og træne, men også et statussymbol. Træning udstråler overskud, vilje og styrke – tre ting vores ego brænder for at vise vores medmennesker, at vi besidder.

Fitnessbølgen lader altså til at være kommet for at blive. Dette afspejler sig også i de fødevarer vi køber og de koncepter, der løbende ser dagens lys. Men hvordan ved du, hvornår du lever rigtigt og sundt? Det er ikke nok at spise protein morgen, middag og aften og løfte vægte i træningscenteret to timer om dagen. Det har din krop bestemt ikke godt af og det er du ikke tjent med.

Lev sundt rigtigt

Det “rigtige” måde at leve sundt er individuel. Dette er også en af grundene til, at kostrådene løbende ændrer sig. Det er derfor vanskeligt at sige, hvornår du lever sundt. Det nærmeste svar må være, at du lever sundt, når der er balance i tingene. Det således ikke løsningen at træne for meget eller for hårdt. Ej heller at træne for lidt.

Det er på samme måde heller ikke løsningen at sulte sig selv eller indtage umenneskelige mængder protein. Redskaber fra Digitalvægten kan her hjælpe dig med at identificere, hvordan henholdsvis fedt og muskler fordeler sig på din krop og herfra, kan du, eventuelt i samarbejde med en diætist, lægge en plan for, hvad der er den rigtige levemåde for dig.

Den mest naturlige – og muligvis mest effektive måde – er dog ikke at tænke så meget over det. Hvis du bare sørger for at holde dig igang nogle gange om ugen, spiser varieret og acceptabelt, kan det ikke gå helt galt. Der er intet galt i at gå op i sin krop, men bliver det altoverskyggende, kan det hurtigt tage en del af glæden fra din hverdag.

Den gode nyhed til fitness-freaks er derfor, at der er redskaber tilgængelige til at identificere, hvad netop din krop har brug for, istedet for at du bare træner uhæmmet og dit humør påvirkes, hvis du ikke opnår det ønskede resultat.