Hold en vellykket firmafest

Det er en god idé at holde en firmafest for at ryste dine medarbejdere sammen, så de får et stærkere socialt sammenhold. Når dine medarbejdere kender hinanden bedre, kan der undgås mange misforståelser, og istedet skabes der et stærkt team.

Du skal selvfølgelig gøre dig nogle overvejelser inden, og det kræver tid og planlægning at holde en vellykket firmafest.tuxentonyhedsscan

Hvordan planlægger jeg en god fest?

Skal festen bare være hyggelig og sådan lidt løst planlagt, hvor gæsterne bestemmer, hvordan festen bliver, eller skal det eksempelvis være en temafest, hvor alle skal komme udklædte eller deltage i selskabslege eller konkurrere på almen viden eller andet i quizzes?

Du skal overveje, hvor festen skal holdes? Hvis I har nogle lækre kontorlokaler, så kan festen måske holdes der. Måske er det en bedre idé at holde festen andetsteds -også for, at personalet ikke føler, de er på arbejde, men bedre kan slappe af. Måske er det også mere praktisk, og så risikere du ikke, at der væltes computere eller, at andet bliver ødelagt i tilfælde af en lidt for sjov fest.

Du skal tænke over, hvorvidt maden skal komme fra et cateringfirma, eller om det skal tilberedes af en kok på stedet? Hvilken slags mad skal det overhovedet være? Er der nogle vegetarer, allergikere eller andre særlige hensyn, der skal tages for at sikre alle får mad?

Hvor mange drikkevarer skal der indkøbes? Skal der fadølsanlæg og bartendere til at mikse lækre cocktails? Du skal selvfølgelig sørge for, at der er rigeligt af både alkoholiske drikkevarer og uden alkohol til dem, der af forskellige årsager ikke drikker andet end vand eller sodavand.

Hvilken lys og lyd skal der være til festen?

Nu er du kommet så langt med planlægningen, at du skal til at overveje, hvordan lys og lyd skal arrangeres. Der skal selvfølgelig være musik, så folk kan danse, men kontorets små højtalere spiller på ingen måde højt nok, og desuden kan man ikke rigtig høre bassen.

Der er heldigvis hjælp at hente, og du kan nemt leje dig frem til både lyd og lys, så så du er sikker på, at musikken spiller, og der kommer gang i dansegulvet.

Når du har planlagt festen ned til mindste detalje og har lejet dig frem til lyd og lys, så kan du glæde dig over, at du snart kan læne dig tilbage og nyde, at dine medarbejdere hygger sig, og at du har sørget for, at firmafesten bliver en succes.
Du læse mere om mulighederne for at leje dig frem til lys og lyd på Tuxen.dk