En super eksportmulighed lige rundt om hjørnet

Flere og flere danske virksomheder åbner i disse dage nye afdelinger i Berlin, men den tyske metropol tiltrækker ikke blot danske virksomheder. Den multikulturelle metropol i Europas centrum tiltrækker en bred vifte af mennesker allensteds fra. Du kan få råd og vejledning omkring flytning til Tyskland her.

Vidste du, at Berlin blot ligger 45 minutter fra Kastrup

Det er måske lidt optimistisk udtrykt, men da jeg sidst besøgte Berlin klarede vi flyveturen, som på under tre kvarter. Måske havde vi medvind … Billetterne kostede under alle omstændigheder blot 263 kroner per person, og på den måde er Berlin et oplagt rejsemål, ligegyldigt om det drejer sig om en weekend, en længere ferie eller et ophold på ubestemt tid.

Hele Europas historie rundt om hjørnet

Tyskland har mere eller mindre frivilligt lagt hus til store dele af det 20. århundredes europæiske historie. Tænk engang: Første Verdenskrig, Anden Verdenskrig og derefter Den Kolde Krig. Det var i Berlin, hvor John F. Kennedy, med ordene “Ich bin ein Berliner” forsikrede tyskerne om at den kolde krig ville blive udkæmpet og vundet i Berlin. Europas og Vestens historie er allestedsnærværende i den tyske hovedstad.

Tyskland som eksportmarked

I Tyskland bor der rundt regnet 45 gange så mange mennesker som i Danmark. Tyskland er indenfor mange brancher Danmarks største eksportmarked, og hvorfor så egentlig ikke tage skridtet og åbne en afdeling i Berlin? En af grundene til, at så mange europæere flytter til Berlin er, at boligpriserne i Berlin er langt lavere end i de øvrige europæiske metropoler. En anden grund er, at der er, og gennem længere tid har været, opsving i Tyskland. Tyskland står som Europas stærkeste og bærende industri, og selvom fordelingssystemet i Tyskland er anderledes skruet sammen end herhjemme, er der generelt en stigende købekraft i Tyskland. Ved at åbne en afdeling i den tyske hovedstad faciliteret du dit eksportprojekt.

Om at flytte til Berlin

Det er ikke så svært at rykke teltpælene op og rykke til Tyskland, men der er dog nogle praktiske detaljer, man skal forholde sig til. Ved at tage kontakt til specialister indenfor udlandsflytning vil du også kunne modtage tips og tricks ift., hvad du skal tænke på, når du flytter til udlandet. Tyskland er et land i opsving – et opsving, som du og din virksomhed kan få del i. Du kan kontakte Internationalflytning.dk, hvis du ønsker mere information omkring at flytte til Tyskland.