Sri Lanka – årets rejseland 2013

Rejseforlaget Lonely Planet har for nylig kåret Sri Lanka, som det bedste rejseland i 2013. Valget faldt på Sri Lanka grundet den unikke kultur og natur – og det faktum, at man i den grad får noget for sine penge. Sri Lanka har efterhånden været noget udsat med en forfærdende borgerkrig fra 1983 til 2009 og en efterfølgende tsunami i 2001. Landet har dog rejst sig fra asken og Sri Lanka oplever på nuværende tidspunkt, et boom i investeringer og antallet af turister, hvilket kun lader til at stige yderligere i fremtiden.  

Sri Lanka

Paradis på jord

En rejse til Sri Lanka byder, på trods af landets beskedne størrelse, på en masse variation. Landet er præget af en stor diversitet og mangfoldighed: her er templer, paladser og høje Buddhastatuer, teplantager, kunsthåndværk, nationalparken Yala og vestkystens smukke strande.   Hvis du vælger at besøge Sri Lanka i slutningen af november bliver det kun mere interessant, da blåhvaler og kaskelothvaler drager mod det store tag-selv-bord af føde udenfor Sri Lankas sydkyst.

En rejse til alle

Sri Lanka har noget for enhver smag.  For de magelige er landet et sandt tropeparadis med brede og smukke sandstrande, med vejende kokospalmer og klart blåt vandt. For de kulturinteresserede byder øen på det historiske højland og bjergtagende templer med den udprægede hinayana buddhistisk ånd. For de naturinteresserede er Sri Lanka et sandt paradis med alt fra regnskove, græsenge og sumpe med et dertilhørende rigt dyre- og fugleliv. Med en tur til Sri Lanka får du alt det bedste samlet på en ø!

Sri Lanka rejse med Kipling Travel

Kipling Travel er et rejsebureau der har specialiseret sig i eventyret, drevet af eventyr-elskere, der alle selv aktivt rejser til alverdens spændende rejsemål. Ved at vælge Kipling Travel får du det de kalder “Kipling-tvisten”, der gør, at du ikke kun ser, men også oplever et land og dets kultur bag facaderne. En rejse til Sri Lanka med Kipling travel byder altså både på spændende kulturoplevelser, rigt dyre- og naturliv og dejlige sandstrande med azurblåt hav som er skabt til at snorkle og dykke i. Det bliver derfor svært at finde et bedre rejsebureau, hvis turen går til Sri Lanka.