Er du utilfreds med din næse eller dit syn?

I så fald, er der gode nyheder på vej.

Hjemmesiden KlinikMatch.dk kan hjælpe dig godt på vej mod et bedre syn og en næse du er mere tilfreds med. Læs mere om laseroperation af øjne og næseoperationer her.

Om KlinikMatch

KlinikMatch.dk er en hjemmesiden med et meget enkelt koncept. De tilbyder, gratis og iøvrigt uforpligtende, at hjælpe deres brugere til den klinik eller det privathospital, som passer dem bedst, i forhold til f.eks. bopæl, pris, krav og behandlingstid. Dette tilbydes, under fortrolige og diskrete rammer, hvor der på forhånd er foretaget et kvalitetstjek af klinikkerne, som f.eks. skal være have en autorisation fra Sundhedsstyrelsen.

Øjenlaseroperation og næseoperation er to af de former for indgreb, som KlinikMatch.dk tilbyder at hjælpe sine brugere videre med, dvs. at matche dem med relevante klinikker. Læs mere om de to former for indgreb her.

Nyt syn

Døjer man med dårligt eller nedsat syn, er der flere forskellig måder at komme til at se bedre. Den første, og mest lige for, løsning er at bruge enten briller eller kontaktlinser. Er man dog enten træt af at bruge briller eller ikke kan tåle kontaktlinser, så kan øjenlaseroperation i visse tilfælde være en god løsning. Der er dog en række krav, som skal være opfyldt før denne form for indgreb kan foretages. Disse krav kan man læse mere om på KlinikMatch.dk eller ved at opsøge viden hos sin egen læge. Det anbefales naturligvis altid, at man opsøger egne læge, før man påbegynder indgreb af nogen slags.

Ny næse

Mange mennesker fødes med en næse de ikke er tilfreds med, derudover ændres næsen i løbet af tiden hos mange som f.eks. resultat af skader (hos især boksere). Er man i gruppen af mennesker, som ikke er tilfreds med hvordan ens næste ser ud, ja som kan KlinikMatch.dk som sagt hjælpe en på vej mod at finde en klinik, som kan foretage det ønskede indgreb. Dette gøres ved at bruge formularen på hjemmesiden og angive at man ønsker at blive matchet med klinikker til en næseoperation, herefter vil man blive kontaktet og få gennemgået sine detaljer, før man kan blive matchet med relevante klinikker. De klinikker som passer med ens krav, vil derefter kontakt en, ofte med tilbud om en gratis forundersøgelse, som indledning til selve operationen af næsen.

Ønsker du at læse mere eller besøge siden, så er adressen www.klinikmatch.dk.