Du kan øge effektiviteten med et nyt kassesystem!

Har i et gammelt kassesystem i jeres butik eller restaurant, så er der chancer for at jeres effektivitet, ikke er så god som den kunne være.

Moderne kassesystemer er nemlig ikke længere blot, et kasseapparat der bare skal tage imod penge, og give penge og en bon tilbage igen. Et kassesystem er i dag blevet langt mere avanceret end tidligere, og hvis virksomheden ønsker, kan et kassesystem være med til, at håndtere opgaver inden for økonomi- og lagerstyring, ordrer, rapportering og administration. Med alle disse funktioner, kan et moderne kassesystem altså være med til, at øge effektiviteten i butikken eller restauranten.

Branchespecifikke løsninger

Alt efter hvilken branche man befinder sig i, så er der selvfølgelig nogle forskellige på hvad et kassesystem skal have af funktioner. Har man en butik vil et typisk moderne kassesystem indeholde følgende:

 • Terminal
 • Touchskærm eller normal skærm
 • Keyboard og mus hvis skærmen ikke er touch
 • Stregkode scanner
 • Pengeskuffe
 • Kortlæser
 • Kvitteringsprinter
 • Software udviklet til detailbutikker

Desuden kan et moderne kassesystem til butik, også sættes op til to forskellige butikker. Har man derfor en webshop, vil lageret fra både den fysiske butik og webshoppen, kunne ses i kassesystemet. Dette gør at butikken ikke pludselig står med udsolgte varer, uden at være klar over det. Desuden bliver butikken sparet for, at bruge tid på manuelt at optælle varelageret.

Har man en restaurant eller café, så skal et kassesystem typisk indeholde:

 • Touchscreen
 • Terminal
 • Kvitteringsprinter
 • Pengeskuffe
 • Kortlæser
 • Software udviklet til restaurationsbranchen

Restauranter og cafeer har også brug for nogle skræddersyede løsninger, når de gælder deres kassesystem. Et kassesystem til restauranter, cafeer osv. skal kunne levere en let, hurtig og stabil løsning, så kunderne får serveret deres bestilling hurtigst muligt. Et kassesystem til restauranter og cafeer, bør kunne kommunikere med tjenernes og kokkenes håndterminaler. Fungere dette ikke effektivt, vil der hurtigt komme utilfredshed blandt kunderne. Spreder der sig først utilfredshed kommer det hurtigt til at gå ud over restaurantens image, hvilket er meget svært at rette op på igen. At have et kassesystem der fungerer efter hensigten, er derfor en afgørende faktor for, at skabe tilfredse kunder.

Få et overblik over leverandørerne

Har man svært ved selv, at skabe sig et overblik over de mange forskellige leverandører af kassesystemer, så kan man tage kontakt til ekspertvalg.dk. De har samarbejde med flere forskellige leverandører af kassesystemer, og du vil som kunde derfor altid modtage flere tilbud på et nyt kassesystem, og vil derfor altid kunne finde et kassesystem som lever op til jeres behov, samt til en konkurrencedygtig pris.